Deze moeder moet de cel in omdat zij het leven van haar zieke zoon met cannabis olie wilde redden.

Met recht het verhaal van de dag. Het is misselijkmakend, en een perfect voorbeeld van hoe achterlijk het rechtssysteem is. Een moeder met twee kinderen moet waarschijnlijk de gevangenis in, omdat ze heeft overwogen cannabis olie te gebruiken om de verschrikkelijke aanvallen bij haar zoon te behandelen.

Nadat haar zoon Trey op 12 jarige leeftijd op het hoofd werd getroffen door een honkbal, liep hij door de verwondingen een hoofdtrauma op, wat leidde tot spiertremoren, zware hoofdpijn en schrikbarende epileptische aanvallen.

“We besloten hem te behandelen met medische cannabis olie, iets wat zijn leven heeft gered en waarin alle doctoren faalden,” verklaart Angela Brown.

Dit betekent niet dat ze zomaar naar de eerste de beste drug dealer zijn gestapt om wat spul op te halen, omdat ze het leuk alternatief vonden. Ze hebben alle conventionele mogelijkheden geprobeerd (om precies te zijn 18), en geen van deze bracht Trey enige verlichting.

“Ik huil elke dag voordat ik naar bed ga,” zegt Trey. En de pijn is hevig. “het voelt alsof mijn hersenen elk moment uit elkaar kunnen spatten, vanwege de druk die daar zit,” vertelt hij.

Hij heeft vaak aan zijn moeder verteld dat hij niet langer wilde leven. Uiteindelijk was het uitgerekend een arts uit Boulder, Colorado die de familie aanraadde om cannabis olie te proberen. En tot hun verbazing, gaf het hem zo waarlijk de gezochte verlichting. Zijn spierspasmen namen af en daarmee ook de pijn.

Door de behandeling begon Trey al snel zeer goede cijfers op school te halen en zijn leerkrachten vroegen hem nieuwsgierig waardoor het kwam dat hij zo vooruit ging. Trey’s school kwam zo op de hoogte van de behandelingen met cannabis olie en gaven Angela Brown aan bij de autoriteiten.

“Ik heb de wet overtreden, maar ik deed het om mijn zoon te redden… We zijn deugdzame, hard werkende mensen die het leven van onze zoon willen redden. Het is een ware hel geweest sinds zijn ongeluk en dit zorgt voor nog meer stress.”

Ze werd gearresteerd en beschuldigd van twee overtredingen met betrekking tot het in gevaar brengen van een kinderleven. Eén vanwege het toestaan dat een kind een illegale substantie gebruikt. Mensen vallen bij bosjes door gebruik van illegale middelen als tabak en alcohol, maar wanneer een moeder de olie van een in de natuur groeiend plantje gebruikt als medicijn voor het redden van haar zoon’s leven, dan word zij gearresteerd. Angela kan mogelijk rekenen op een gevangenisstraf van 2 jaar en een boete van 6.000 dollar.

Wie is de echte schurk hier? Bekijk hieronder de video wat het effect is van cannabis olie op kankercellen. Deel dit verhaal om het medisch gebruik van cannabis olie te steunen.

DIT MOET JE ZIEN

Wat vind jij? Reageer hieronder: