Rij jij door Frankrijk? Bekijk dan deze video want jij betaalt namelijk teveel voor de tolwegen

Weet je dat je met slechts één druk op de knop circa 30-50% op de prijs kunt besparen. De tolscanners standaard geprogrammeerd zijn dat je altijd in het absurd ‘hoge’ tarief valt. 99% van de bestuurders betalen gewoon het bedrag dat op het scherm verschijnt.

De goed oplettende weggebruikers drukken heel slim op het knopje ‘assistence’. Wanneer het ‘assistence’ knopje wordt ingedrukt geeft het systeem aan dat het per abuis jouw in het verkeerd tarief heeft aangeslagen. Andries Bik een ervaren chauffeur die regelmatig op de franse wegen rijft laat in de onderstaande video zien hoe het werkt.

Niemand wilt onnodig teveel geld voor tolwegen betalen en daarom raden wij iedereen aan om de video te bekijken en het zelf ook toe te passen. Je wilt immers toch geen dief van je portemonnee zijn of wel soms? Het blijkt dat bestuurders die deze truc niet weten al jaren teveel betalen.

Deel de link naar dit artikel met zoveel mogelijk kennissen en vrienden. Want van het geld dat bespaart wordt kunnen jullie samen een wijntje drinken.

Bekijk hier hoe het werkt:

DIT MOET JE ZIEN

Wat vind jij? Reageer hieronder: